Kinderen KC de Doolgaard rennen voor het goede doel

Horst Grubbenvorst Algemeen 27 juni 2024

Op donderdag 13 juni hebben de kinderen van KC de Doolgaard een fantastische prestatie geleverd. Ze hebben vele kilometers gerend om geld op te halen voor het goede doel. 

Het was een dag vol enthousiasme, saamhorigheid en sportiviteit, waarbij de leerlingen hebben laten zien dat ze zich willen inzetten voor anderen.

Besteding van het geld

Het opgehaalde bedrag zal op twee manieren besteed worden: Zo zal een deel worden besteed aan het vernieuwen van het eigen groen/blauwe schoolplein van KC de Doolgaard. Nu het schoolgebouw vernieuwd is, is het tijd om ook het schoolplein een opknapbeurt te geven. Zo kunnen de kinderen straks genieten van een fijne en uitdagende buitenruimte.

Roeffen Mart

Een bedrag van 2000 euro gaat naar speeltuin Roeffen Mart. Deze speeltuin is al jaren een begrip in de gemeente en biedt plezier aan alle kinderen. KC de Doolgaard draagt graag bij aan het voortbestaan van deze waardevolle plek, zodat kinderen er nog vele jaren van kunnen genieten. "Het is een enorme prestatie geworden waar ze echt trots op mogen zijn", aldus de Doolgaard.