Kleding krijgt tweede leven bij kringloopwinkel Authentiek

Horst Economie 13 juni 2023

Bij Stichting en kringloopwinkel Authentiek in Horst kun je naar hartenlust rondsnuffelen in een zeer breed tweedehands assortiment. Naast het bestaande assortiment is er sinds kort ook een kledingafdeling. De stichting kan hierdoor wat extra hulp gebruiken, en is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in de winkel. 

Goede doelen

Een kringloopwinkel is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Authentiek is nu ruim een half jaar open en steeds meer mensen weten de weg naar de tweedehandswinkel te vinden. Van boeken en meubels tot aan speelgoed en muziek: alles is er te vinden. De opbrengst gaat naar goede doelen in Horst aan de Maas.

Vrijwilligers

Echter zou de winkel niet kunnen draaien zonder de inzet van vrijwilligers. Kringloopwinkel Authentiek is op zoek naar mensen die een paar uurtjes per week over hebben om te helpen en onderdeel willen zijn van een gezellig team. Spreekt je dit aan en wil je graag belangrijk maatschappelijk werk ondersteunen, loop dan gewoon even binnen aan de Venrayseweg 38a.

Kringloopwinkel Authentiek .jpg