Komt er nog een Hôrster Kwis?

Horst Cultuur 14 januari 2023

Komt er nog een achtste editie van De Hôrster Kwis? Dat is de grote vraag. De organisatie kondigt aan dat ze te klein zijn geworden om het nog vol te houden en vraagt welke groep enthousiaste Horstenaren zich geroepen voelt om het stokje over te nemen?  

Op 28 december vond de zevende editie van De Hôrster Kwis plaats, en de organisatie maakt zich nu op voor de uitslagenavond op 27 januari in Liesbeth's Grand Café. Echter lijkt het er nu wel op dat er geen nieuwe editie komt en Horst dus is uitgekwist.

Zonde

"Als organisatie hebben we gezien dat de Kwis weer zorgde voor reuring, plezier en verbinding in het dorp waarbij zo'n 1 op de 5 Hôrstenaren direct of indirect mee doet met de Kwis. We hebben de Kwis dan ook zeven edities met heel veel plezier en inzet georganiseerd. We constateren nu echter dat onze organisatie te klein is geworden om dit vol te houden. Tegelijkertijd zou het eeuwig zonde zijn als er geen achtste editie van De Hôrster Kwis zou komen’’, aldus de Stichting De Hôrster Kwis. 

Melden

Dit betekent dus dat er in december géén Hôrster Kwis zal zijn. Wie de kwis een warm hart toedraagt en zich geroepen voelt om het stokje over te nemen, kan zich melden. Neem dan contact op via: info@dehorsterkwis.nl