Koninklijke harmonie van Horst presenteert: Heroes

Horst Zien & Doen 16 november 2022

Op zaterdagavond 19 november geeft de Koninklijke Harmonie van Horst een avondvullend concert in het Dendron College in Horst. Onder de naam ‘Heroes’ brengen zij een muzikaal eerbetoon aan grote en kleine helden van vroeger en nu. 

Naast het harmonieorkest werken het Meuleveld Kinderkoor en zanger Ben Hermsen mee aan het concert.  

Helden

Wat is er mooier dan jouw held muzikaal ontmoeten? Helden komen in verschillende gedaanten: van klassieke held uit de Oudheid tot superheld, van sportheld tot stripheld. Voor veel helden is reeds een eerbetoon gecomponeerd, bijvoorbeeld muziek uit de film Superman, het thema van Super Mario Bros of Soldier On van Di-rect voor onze zorghelden. Zelfs kersvers wereldkampioen Max Verstappen komt voorbij racen. Maar er zijn ook muzikale helden zoals Elvis Presley, en wat te denken van het nummer ‘Heroes’ van David Bowie? Met combo en zanger Ben Hermsen brengt het orkest voor ieder wat wils. In een verhalende lijn en met beeldprojecties zal elke bezoeker zo een nieuwe of bekende held muzikaal ontmoeten.

Het concert vindt plaats in de aula van het Dendron College aan de Gebroeders van Doornelaan 124 in Horst. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis komen luisteren.