Kringloopwinkel Authentiek ter overname aangeboden: Stichting zoekt opvolger

Horst Algemeen 7 maart 2024

Kringloopwinkel Authentiek in Horst wordt met een bezwaard hart ter overname aangeboden. Eigenaresse Rianne Janssen uit Hegelsom heeft sinds begin vorig jaar met succes deze winkel geëxploiteerd, echter laat haar gezondheid het niet meer toe om er een vervolg aan te geven. 

Goede doelen

Janssen nam het stokje over van Stichting Vrienden van Hof te Berkel, die na meer dan 25 jaar waren gestopt met de kringloopwinkel. Op 21 januari 2023 opende ze de tweedehandswinkel Authentiek om met de opbrengst goede doelen te steunen in Horst aan de Maas. Nu moet ze noodgedwongen vanwege gezondheidsredenen helaas afstand nemen van deze prachtige organisatie. 

Opvolger

“Ik moet helaas op zoek naar een opvolger… mijn gezondheid is erg hard achteruit gegaan’’, zegt Rianne, “De vele uren en het toch wel fysieke werk naast mijn drukke thuissituatie hebben zijn tol geeist. Ik vindt het superjammer maar het lukt helaas niet meer. Ik hoop dat we iemand vinden zodat de winkel en de vrijwilligers kunnen blijven’’. 

Voortzetten

Ben of ken jij iemand die dit waardevolle initiatief wil voortzetten en de toekomst van deze kringloopwinkel wil veiligstellen? Neem dan contact op via deze link en help de stichting deze missie voort te zetten.