Kukeleku trapt nieuwe theaterseizoen af met twee voorstellingen

Horst Cultuur 13 september 2023

Het nieuwe theaterseizoen staat op het punt van beginnen, en Kukeleku trapt deze start af met twee voorstellingen in één weekend! Op vrijdag 29 september staat ‘Omdenken’ in ’t Gasthoês, bekend van hun korte oneliners en creatieve manier van kijken naar problemen. En op zaterdag 30 september maken 3 bekende TikTokkers ’t Gasthoês onveilig met de voorstelling ‘Social Squad’, een voorstelling speciaal voor jongeren tussen 8 en 14 jaar!

Omdenken komt naar Horst met hun voorstelling ‘Zoals verwacht loopt alles anders’. Na twee succesvolle en nagenoeg uitverkochte theatertours door het hele land staat Berthold Gunster dit seizoen weer op de bühne met een vernieuwde en verbeterde show. Samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige liveband, neemt hij de bezoeker aan de hand en deelt hij zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Na een lach en een traan verlaat je het theater gegarandeerd met een andere kijk op problemen.

Social Squad

De interactieve theatervoorstelling Social Squad is de eerste TikTok-show in het theater! In deze hilarische, onvergetelijke interactieve voorstelling nemen de populaire TikTokkers Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren je mee in de wereld van TikTok en andere sociale media.

Anique, Emma en Jesse maken dagelijks de meest uiteenlopende video's voor hun sociale media-kanalen. In Social Squad geven ze een kijkje achter de schermen en vertellen ze over de do's & don'ts van TikTok. Aan de hand van liedjes, dansjes en grappige sketches en anekdotes vertellen ze hun verhaal. En must-see voor alle TikTok-fans!

Tickets voor beide voorstellingen zijn te koop via de website van ’t Gasthoês.