Artvlaai voor Jeanne Hesen

Laatste Artvlaai voor familie Hesen in Hegelsom

Hegelsom Advertorial 2 augustus 2022

In samenwerking met Artvlaai geeft NU Horst aan de Maas elke twee weken een brievenbusvlaai weg voor bijzonder inwoners van onze gemeente.

De vorige keer ontving Loes Gijsberts uit Horst de vlaai. Zij heeft de Artvlaai 'doorgegeven' aan de familie Hesen in Hegelsom.

Jong Nederland Hegelsom

"Ik geef de vlaai door aan Jan en Jeanne Hesen", vertelt Gijsberts. "Ik vind dat zij de vlaai verdienen omdat ze al vele jaren veel vrijwilligerswerk doen voor onder andere Jong Nederland Hegelsom."

Afgelopen week is Jan nog mee geweest op kamp van Jong Nederland om hand en spandiensten te verrichten.

Keet

"Wat ik ook erg speciaal vind is dat 'we met de keet', al jáááren bij hun in de tuin gezellig samen kunnen zijn in de keet van de jongens. 's Zomers zijn we te vinden in het zelfgemaakte zwembad of in de tuin om te barbecueën en 's winters op de ramp die vol met sneeuw ligt", aldus Loes Gijsberts. Volgens haar is er voor Jan en Jeanne niks te veel of te gek. "En daarom verdienen zij de vlaai!"

Afgelopen week kon de familie Hesen genieten van een zelfgemaakte aardbeienvlaai.

Laatste

Voorlopig was dit de laatste schakel aan de ketting van vlaaien. De afgelopen maanden hebben we vele inwoners in Horst aan de Maas blij mogen maken met een brievenbusvlaai.