Leergeld Horst a/d Maas helpt kinderen financieel voor sportclub of muziekvereniging

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Economie 27 februari 2024

Binnenkort start de lente. Een mooi moment om lekker lid te worden van een sportclub, muziekvereniging, Scouting of Jong Nederland. 

Sport is hartstikke gezond voor elk kind. Het maakt je fit en weerbaar en je maakt er vrienden. 

Leergeld Horst aan de Maas

Geld zou voor kinderen geen reden mogen zijn om niet te sporten, muziek te maken of om lid van Scouting of Jong Nederland te zijn. Daarom helpt Stichting Leergeld Horst aan de Maas kinderen tussen de 4 en 18 jaar financieel om lid te zijn van een sport- of muziekclub. Gezinnen kunnen een bijdrage ontvangen voor de contributie van een club, zwemlessen, sportkleding of een muziekinstrument.  

Ben jij een kind of ken jij een kind uit de gemeente Horst aan de Maas dat graag sport, muziek maakt, danst of van Scouting houdt? Neem dan contact met ons op. Stichting Leergeld Horst ad Maas helpt kinderen uit gezinnen met een inkomen rond het 130% van het bijstandsniveau financieel. Zo kan elk kind lekker meedoen.  

Meer weten? Bel ons, app ons of stuur gewoon een mail. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur via tel. 06 42 180 001. Mailen kan via info@leergeldhorstaandemaas.nl. Kijk voor meer informatie op www.leergeldhorstaandemaas.nl.