Leerlingen groep 8 vliegen uit basisschool De Krullevaar

Sevenum Algemeen 4 juli 2024

Basisschool De Krullevaar in Sevenum heeft afscheid genomen van de leerlingen van groep 8 op een spectaculaire wijze. De leerlingen werden getrakteerd op een onvergetelijke dag vol festiviteiten en verrassingen.

Rondrit door Sevenum met mooie auto's

De dag begon met een indrukwekkende rondrit door de kern van Sevenum. De leerlingen werden vervoerd in een stoet van prachtige auto's, ook de brandweer van Sevenum deed mee. De stoet trok veel bekijks van de inwoners van het dorp, die de leerlingen enthousiast toejuichten.

Rode loper en eigen muziekkeuze

Na de rondrit werden de leerlingen één voor één over de rode loper geleid. Elke leerling had de mogelijkheid om zijn of haar eigen muziek te kiezen, wat zorgde voor een persoonlijk tintje aan de festiviteiten. De rode loper symboliseerde de overgang naar een nieuwe fase in hun leven.

Letterlijk uitvliegen in de armen van leerkrachten

Het hoogtepunt van de dag was het moment waarop de leerlingen letterlijk uitvlogen in de armen van hun leerkrachten. Dit symbolische gebaar markeerde het einde van hun tijd op basisschool De Krullevaar en het begin van een nieuw avontuur in het voortgezet onderwijs.

Een onvergetelijke afsluiting

Het afscheid van groep 8 was een dag om nooit te vergeten. De leerlingen hebben genoten van de bijzondere activiteiten en zullen met een glimlach terugkijken op hun tijd op basisschool De Krullevaar. De school heeft alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat deze laatste dag een onvergetelijke ervaring werd voor de leerlingen.

Basisschool De Krullevaar wenst alle leerlingen van groep 8 veel succes in het voortgezet onderwijs en hoopt dat ze de mooie herinneringen aan hun basisschooltijd voor altijd zullen koesteren.