Mattel Play! en The Portal in Sevenum definitief op slot

Sevenum Zakelijk 21 maart 2023

Indoorspeeltuin Mattel Play en trampolinepark The Portal Action House in Sevenum stoppen definitief. De brand die vorig jaar woedde in het Fun & Entertainment Center (FEC) aan de Midden Peelweg heeft zoveel schade veroorzaakt dat het opnieuw opbouwen en heropenen van deze activiteiten onmogelijk is.

ABC Restaurant opende onlangs wel al weer haar deuren. Daar was de schade van de brand niet heel groot.

Midgetgolf

Het bedrijf gaat zich nu richten op een midgetgolfbaan. Ook denkt men na over andere activiteiten die mogelijk worden door de vrijgekomen ruimte in het FEC.

Lees ook: Zeer grote brand in ABC Restaurant en FEC Sevenum

Eigenaresse Karin Hoppzak: “We hebben onze gasten altijd een compleet verzorgd dagje uit willen bieden en dat willen we blijven doen. Meerdere activiteiten combineren met ABC Restaurant Sevenum is een succes gebleken. Daar willen we in de toekomst dus nog meer op in gaan zetten. Met welke activiteiten, behalve de bowling en het laser gamen, dat wordt nu onderzocht en zal in de loop van dit jaar bekend worden.” 

Brand

Op 5 november ontstond er brand op het dak van het entertainment centrum in Sevenum. De schade in het funpark en indoorspeeltuin, met animatiefiguren als Bob de Bouwer en Brandweerman Sam in de hoofdrol, was het grootst. Omdat het decor zo uniek was en niet zomaar vervangbaar is, heeft het bedrijf besloten te stoppen met themagebieden.