Stefan Bouten en Sandra Keijsers

Meterik Elektro verder onder nieuwe naam

Meterik Advertorial Zakelijk 18 juni 2024

Het elektrotechnisch advies- en installatiebedrijf Meterik Elektro gaat verder onder de nieuwe naam ‘EnergiQ’. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 1988 een behoorlijke groei doorgemaakt. 

De lokaalgerichte naam ‘Meterik Elektro’ is daardoor niet meer passend.

Van lokaal bedrijf naar grote elektrotechnische projecten  

“We begonnen als een écht lokaal bedrijf dat zich focuste op de basis: Het moet gewoon goed werken,” vertelt eigenaar Stefan Bouten. Hij nam in 2013 het stokje over van oprichter Theo Vullings, waar hij met lof over spreekt: “Theo heeft veel opgebouwd onder de naam Meterik Elektro. Door de jaren heen groeide de kennis, het vertrouwen en het klantenbestand.” Inmiddels is het bedrijf uit haar jasje gegroeid en zijn de projecten groter en breder geworden, waardoor de lokale naam ‘Meterik Elektro’ niet meer passend is.

Dezelfde energie in een nieuw jasje

De nieuwe bedrijfsnaam is geïnspireerd op een aantal zaken. Zo staat het woord ‘energie’ synoniem voor elektriciteit. Daarnaast voeren Stefan en zijn team van inmiddels 23 collega’s hun werkzaamheden met volle energie uit! De term ‘iQ’ verwijst naar hun slimme oplossingen om bijvoorbeeld energieverbruik te verminderen en veiligheid te verhogen.

Sandra Keijsers, partner van Stefan, ondersteunt hem op administratief en bedrijfskundig vlak. Ze garandeert dat er verder weinig aan hun werkwijze verandert: "Onze manier van doen blijft hetzelfde. We zijn nog steeds dat toegankelijke, lokale bedrijf waar mensen graag mee werken. Met EnergiQ hopen we nóg meer mensen te kunnen helpen, met nóg betere oplossingen en natuurlijk: met energie!”

Open dag op 28 juni

Om de naamsverandering te vieren organiseert EnergiQ op 28 juni van 14.30 tot 19.00 uur een open dag voor geïnteresseerden, zakelijke relaties, vrienden en familie. Klanten kunnen de nieuwe website van het bedrijf bezoeken op www.energiqelektro.nl voor meer informatie over alle diensten en oplossingen.