Meterik in finale nacompetitie

Meterik Sport 10 juni 2024

RKSV Meterik is er in geslaagd om de finale van de nacompetitie te halen. Zondag won de club thuis met 2-0 tegen Hapse Boys.

Meterik zat sterk in de wedstrijd en kon al in de eerste minuut de 1-0 maken door een strakke bal van Bart Houben.

Eenvoudig

Voor de ploeg uit Meterik waren de Hapse Boys een eenvoudige tegenstander. Dré Peeters scoorde in de eerste helft de 2-0. Waarna het bij een aantal kansen van de tegenploeg geen doelpunten meer opleverde. In de tweede helft was het nog even spannend met wat kansen voor de ploeg uit het Brabantse Haps, maar reserve-doelman Aswin Dierx wist de bal uit het doel te houden.

De ploeg van Eric Caasenbrood mag komende zondag het opnemen tegen Panningen in de finale van de nacompetitie.