Mijnbouwmuseum Sevenum tijdens Halloween in Toverland

Sevenum Algemeen 7 oktober 2023

Attractiepark Toverland staat vanaf zaterdag 7 oktober 2023 in het teken van Halloween, met overdag zestien familievriendelijke Halloween Days en in de avonduren dertien huiveringwekkende Halloween Nights. Tijdens de Halloween Nights jagen ruim 160 scare actors de bezoekers de stuipen op het lijf in vijf spannende scare zones en zes bloedstollende Haunted Experiences. 

Nieuw dit jaar is Haunted House ‘Now You’re Mine’, waarbij een rondleiding door een mijnbouwmuseum een wel heel duistere wending krijgt. Ook scare zone Cirque is vernieuwd, met een groot circusterrein buiten de poorten van Toverland. Meer informatie over het programma is te vinden via toverland.com/halloween. 

Haunted House: Now You’re Mine 

In Mijnbouwmuseum Sevenum kunnen bezoekers een tijdelijke tentoonstelling over Mijndert Müller bewonderen. Deze markante mijndirecteur is in de donkere mijngangen bij het museum op zoek gegaan naar de Magnum Opus, een steen die naar verluidt het eeuwige leven geeft. Sindsdien ontbreekt van Müller ieder spoor. Bezoekers die achter de geheimen van de mijndirecteur willen komen staat een rondgang van circa 20 minuten te wachten door Now You’re Mine.