voetbal

Monsterzege van SSA S.V. Lottum-GFC'33

Grubbenvorst Lottum Sport 28 november 2022

Zondag konden de samenwerkende clubs van S.V. Lottum en GFC'33 gebruik maken van de nieuwe moderne dug-outs op het hoofdveld. Enkele reserve en geblesseerde spelers hadden er best wel moeite mee. Zij waren gewend om in de regen op een houten bankje vóór de oude in 1983 gemetselde half in de grond geplaatste dug-out plaats te nemen.

Meteen na het fluitsignaal van de sterk leidende (jonge) scheidsrechter Raats en de 43 aanwezige toeschouwers nam SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 het initiatief en liet zien in een uitstekende vorm te verkeren. Reeds na vier minuten liet Lukas Vorstermans zien dat het menens was vandaag. Zijn vlammend schot belandde echter in het zijnet. Doelman Bjorn Visscher haalde opgelucht adem.

Kansloos

Na 11 minuten was hij echtere kansloos, na een assist van Lukas Vorstermans op een lobje van Mike van Knippenberg. Deze 1-0 gaf de blauwhemden vleugels. Enkele minuten later gaf Jesper Pustjens een scherpe voorzet waar de sterk spelende Mert Bos wel raad mee wist. Even later was het deze Mert Bos die Mike van Knippenberg in staat stelde de 3-0 te scoren. Dit is tevens de ruststand.

Monsterzege

Na rust dringt VIOS wel aan maar zij komen niet echt in scoringspositie. Mocht VIOS soms het idee hebben dat er iets te halen viel, was het steeds doelman Wilmer die paraat stond. VIOS probeerde van alles maar er was geen doorkomen aan. De (jonge) verdediging van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 stond als een huis. Na een dik uur was Mike van Knippenberg er weer eens vandoor samen met de sterk ingevallen Johan Vullings. Knippenberg omspeelde doelman Visscher en legt de bal breed op Vullings, wat de 4-0 betekent.

Een kwartier voor tijd neemt Jur Scheres een vrije trap welke door Johan Vullings tegen de paal wordt gekopt. Lukas Vorstermans was er als de kippen bij de 5-0 achter de kansloze doelman te schieten. Tien minuten voor tijd is het Johan Vullings die a la Messi met een vrije trap de 6-0 laat aantekenen.

Komende zondag gaat SSA S.V. Lottum - GFC'33 1  naar koploper Heijen waar ex-GFC'33 trainer Tim Driessen trainer is.