Mooie resultaten voor slagwerkers op Limburgs Kampioenschappen

Grubbenvorst Melderslo Meterik Algemeen Cultuur 13 maart 2024

De slagwerkers van Muziekvereniging Concordia Meterik, Harmonie St. Joseph Grubbenvorst, en Muziekvereniging Eendracht Melderslo, hebben afgelopen zondag mooie resultaten behaald op de Limburgse Kampioenschappen Solisten en Kleine Ensembles in Kerkrade. 

Maar liefst 52 solisten en kleine ensembles op xylofoon, kleine trom, drumset, multipercussion en dwarsfluit gingen mee in de strijd om de Limburgse kampioenstitel. Het publiek kon genieten van een gevarieerd deelnemersveld.

Kampioen

Stef Teluij van Concordia Meterik behaalde met 88 punten de eerste plaats, en mag zich Limburgs kampioen in de 3e divisie noemen. Kristiaan Huijs van Harmonie St. Joseph is met 88 punten Limburgs kampioen op de Marimba. Slagwerker Daniel Voiculescu uit Grubbenvorst behaalde 86 punten. Net als Daniel mogen ook Marimba spelers Rick Hoeijmakers en Jari Driessen van Muziekvereniging Eendracht zich kampioen noemen. 

8 juni

Alle slagwerkers zullen deelnemen aan het Nederlands kampioenschap solisten en kleine ensembles. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2024 in Maarheeze

WinnaarsLK1-2024-1024x675.jpg