Nettorama wil supermarkt Jan Linders Horst overnemen

Horst Economie 22 februari 2023

Supermarktketen Nettorama wil acht Limburgse vestigingen van Jan Linders overnemen die te koop zijn gezet. Het gaat hierbij ook om de winkel in Horst.
Dat heeft vakblad Distrifood dinsdag bekend gemaakt. 

Overnamekandidaten

Eind vorig jaar maakte Jan Linders bekend dat het multifranchisers wordt van Albert Heijn. Het bedrijf meldde dat in die nieuwe constructie elf filialen niet mee over kunnen naar een ombouw naar Albert Heijn. Die worden verkocht. Die elf zijn gelegen in Horst, Boxmeer, Lent, Mill, Gennep, Venlo, Weert, Beek, Klimmen, Bunde en Valkenburg. Maar: onderdeel van de deal tussen Albert Heijn en Jan Linders is dat Jan Linders tien Albert Heijn-filialen erbij krijgt. Jan Linders gaf aan op zoek te gaan naar overnamekandidaten. 

Nettorama

Nettorama is naar eigen zeggen een moderne kwaliteitsdiscounter. De organisatie telt inmiddels 32 winkels. In verband met de succesvolle ontwikkelingen wordt voortdurend gezocht naar geschikte vestigingslocaties en nieuwe uitbreidingsmogelijkheden. Een goed en supervoordelig winkelaanbod dat zoveel mogelijk wordt afgestemd op de actuele wensen van de lokale consument. 


Of de Jan Linders supermarkten ook daadwerkelijk een Nettorama worden zal nog moeten blijken uit de verdere gesprekken.