Niels van Heyster nieuwe voorzitter Rotary Club Horst aan de Maas

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Zakelijk 7 juli 2023

Niels van Heyster is de nieuwe voorzitter van Rotaryclub Horst aan de Maas. Hij neemt de voorzittershamer over van Ton Hagens. De wisseling van de wacht vond plaats tijdens een speciale ceremonie bij Hoeve Rosa in Sevenum. 

Met het nieuwe jaarthema "Samen excelleren" streeft Rotary Club Horst aan de Maas ernaar om het recordjaar 2022-2023 te overtreffen door meer dan 70.000 euro aan schenkingen aan goede doelen te realiseren. 

Fellowship 

De club heeft in het verleden al indrukwekkende bijdragen geleverd aan de lokale gemeenschap en wil deze traditie voortzetten onder het leiderschap van Niels van Heyster. Een van de speerpunten van het komende jaar is het versterken van de onderlinge fellowship binnen de club. 

Verbindingen

Rotary Club Horst aan de Maas zal zich richten op het organiseren van meer beroepsvoordrachten, firesite-avonden en het leggen van verdere verbindingen met andere Rotary- en netwerkclubs. Door deze activiteiten te stimuleren, hoopt de club een hechtere gemeenschap te creƫren en nieuwe kansen voor persoonlijke en professionele groei te bieden aan haar leden.

Samen excelleren

Van Heyster is verheugd over zijn benoeming tot nieuwe voorzitter en kijkt uit naar het komende jaar: "Als voorzitter van Rotary Club Horst aan de Maas ben ik vastbesloten om onze impact in de gemeenschap te vergroten en onze leden te inspireren om het beste van zichzelf te geven. Samen met ons toegewijde team van Rotarians zijn we vastbesloten om ons jaarthema 'Samen excelleren' in praktijk te brengen en een positieve verandering teweeg te brengen in Horst aan de Maas en daarbuiten."

Bedankt

Ton Hagens, de vertrekkende voorzitter, bedankt de leden voor hun steun tijdens zijn termijn en wenst Niels van Heyster veel succes: "Het was een voorrecht om voorzitter te zijn van deze fantastische club. Ik heb er alle vertrouwen in dat Niels de visie en missie van Rotary Club Horst aan de Maas zal voortzetten en de club naar nieuwe hoogten zal leiden."