Nienke Wijnhoven getrouwd met toetsenist Geert Keijsers

Horst Algemeen 10 juli 2023

Zangeres Nienke Wijnhoven (25) uit Horst is getrouwd. Afgelopen weekend stapte ze in het huwelijksbootje met de voormalig Het Goede Doel-toetsenist Geert Keijsers (48).  

Zaterdag genoten ze tijdens een tuinfeest met familie en vrienden van het huwelijk.

The Voice

Keijsers begeleidt de zangeres al enkele jaren muzikaal op de piano. Onlangs waren beide nog in de theaters te zien met een ode aan zangeres Adele. Samen met Keysers schrijven ze ook aan eigen songs. 

De zangeres is vooral bekend geworden met haar deelname aan The Voice of Holland, waar ze derde werd. Daarna kwam ze in het nieuws door het schandaal rondom bandleider Jeroen Rietbergen. Haar aangifte hield als enige stand.  

Lees ook:  Alleen aangifte Nienke Wijnhoven in Voice-schandaal nog overeind

 
Gemist inkomen

Ook de partner van Wijnhoven werd slachtoffer van de praktijken bij de talentenshow. Hij werkte achter de schermen in het arrangement van The Voice en werd persoonlijk getroffen door het grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen. Hij moest hierdoor een gedeeltelijk inkomen missen.

Stralende dag

Onder een stralend en heet zonnetje genoten de twee tortelduifjes, samen met de 2 zoons van Keijsers en familie en vrienden, van het feest dat muzikaal begeleid werd met live muziek, waar uiteraard een eigen inbreng van Nienke en Geert niet kon ontbreken.