Nieuwe eigenaren Henk Aarts BBQ-BUFFET-TAPAS

Horst America Zakelijk 29 november 2023

Vanaf 1 januari 2024 staan er twee nieuwe gezichten aan het roer van Henk Aarts BBQ-BUFFET-TAPAS. Bert Joosten en Margo Rubie, eigenaren van Slagerij Joosten, gaan hun slagerij en maaltijdservice aan de Steenstraat in Horst aanvullen met de huidige cateringactiviteiten van Henk Aarts in America.

Aanvulling

Bert en Margo vertellen: "Wij zien een hele mooie mogelijkheid om Slagerij Joosten en Henk Aarts een aanvulling te laten zijn op elkaar. Wij bedanken Henk, Mariƫtte en Nicole Aarts voor deze kans en hebben enorm veel zin om te starten met deze nieuwe uitdaging. Samen met het personeel van Slagerij Joosten en Henk Aarts gaan we met veel enthousiasme voor onze klanten aan de slag."

Producten en diensten

Aan de voorkant zal er voor de klanten niets gaan veranderen. Zowel de naam als de producten en diensten zullen blijven zoals men van zowel Joosten als Henk Aarts gewend is. "Vanaf het eerste moment was er al een klik met Bert en Margo. Mede omdat we de passie voor het slagersvak delen. Zij weten hierdoor precies hoe je de kwaliteit van een assortiment blijft waarborgen", aldus Henk. Henk en Nicole zullen de komende maanden actief blijven om bij te dragen aan het overnameproces.

Supertrots

Henk vertelt: "Na bijna 48 jaar actief te zijn geweest als kalverhandelaar, slager en cateraar, is het tijd om ons familiebedrijf over te dragen. We zijn supertrots op wat we in de loop der jaren hebben opgebouwd. In eerste instantie met Mariƫtte en de laatste 8 jaren met dochter Nicole: van slagerij die zich richtte op huisslachtingen, tot barbecue-, buffet- en cateringbedrijf met naamsbekendheid binnen en buiten de regio."

De voortzetters Bert en Margo zijn in deze regio geen onbekenden in het vak. "Zij hebben hun sporen al verdiend met hun slagerij en maaltijdservice. Het is prachtig om hun enthousiasme te aanschouwen waarmee zij dit avontuur aangaan", aldus Henk.