Nieuwe eigenaren voor BreakOut Horst

Horst Algemeen 28 november 2023

Met gemengde gevoelens maar zeker ook met enige trots stopt Marion Versleijen na drie jaar als eigenaar van BreakOut. Het stokje wordt per 1 januari 2024 overgedragen aan Menno Tros en Bas van der Sterren. 

Ontmoetingsplek

“Vanaf dag 1 die in coronatijd startte, zijn we voor veel uitdagingen komen te staan. Terwijl de doorgang van groepslessen de reden van overname waren, werd ons creatieve brein ertoe gedwongen om ook naar andere mogelijkheden te kijken. Ondanks dat we geen horeca-ervaring hadden zijn we hierin gedoken en zijn er prachtige initiatieven ontstaan. Ik heb ontzettend veel mensen leren kennen, ik heb veel geleerd en heb me enorm ingezet om met verschillende partijen een ontmoetingsplek voor met name jongeren op te zetten. En deze wens is in vervulling gegaan’’, laat ze weten. 

WorkOut

De sportschooleigenaar wil zich nu weer volledig gaan focussen op haar gezondheidspraktijk WorkOut. " Ik ben trots dat ik kan terugkijken op drie intense, bijzondere jaren waarbij alle herinneringen van onbetaalbare waarde zijn! Dank aan iedereen waar ik alle herinneringen mee heb mogen delen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze locatie een enorme meerwaarde blijft voor onze gemeenschap."