Nog enkele plekjes vrij voor Einzelgängeroptocht Griendtsveen

Griendtsveen Carnaval 5 maart 2024

Het aantal aanmeldingen voor de Einzelgängeroptocht, die op zondag 10 maart (halfvasten) plaatsvindt in Griendtsveen, loopt tegen de 100.

Het maximum aantal deelnemers is daarmee bijna bereikt. Er is plek voor 111 einzelgängers, éénlingen en faatse.

Griendtsveen

De negende editie van de Einzelgängeroptocht vindt plaats in het Peeldorp. De start van de optocht is om 13:00 uur. De laatste deelnemer zal rond 15:00 uur vertrekken vanaf de kerk. De Einzelgängers lopen vervolgens via de Pastoor Hendriksstraat en de Deurneseweg naar de 'pomp' op de Apostelweg. Daar zal rond 16:00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden en de overdracht van de Einzelgängervlag aan het nieuwe dorp die volgend jaar mag organiseren.

Feest

Na afloop is er in de feesttent nog een feest georganiseerd door carnvalsvereniging De Klotbultjes. Onder andere Carnavalsband.nl en Pruuf Mar zullen er optreden.

Mediapartner

NU Horst aan de Maas is mediapartner van de Einzelgängeroptocht in Griendtsveen. "Mooi dat we onze naam kunnen verbinden aan dit unieke evenement in Horst aan de Maas. Wij zijn op 10 maart in Griendtsveen om verslag te doen en alles op beeld vast te leggen", aldus redacteur Geert Versleijen.

Last-minute inschrijven voor de negende Einzelgängeroptocht kan door een mailtje te sturen naar redactie@l1.nl.