camera

NU Horst aan de Maas zoekt een videograaf/camjo

Vacatures 23 april 2024

NU Horst aan de Maas is hét grootste nieuwsplatform voor inwoners van de gemeente Horst aan de Maas. We verzamelen en verspreiden lokaal nieuws én meer voor de inwoners van de gemeente via de website, app en sociale media. Daarnaast geven we (regionale) organisaties en evenementen de mogelijkheid om zich te kunnen presenteren aan het lokale publiek middels advertenties en advertorials. In 2024 bestaat het nieuwsplatform 10 jaar.

Wij zijn nieuwsgierig, onderscheidend en verbindend!

Verslaggever/camera-journalist

Ter uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een videograaf/verslaggever/camera-journalist (camjo). Je maakt videoreportages van nieuws en activiteiten in Horst aan de Maas. Je monteert zelfstandig de reportages en plaatst ze inclusief visuals en een nieuwsbericht op ons nieuwsplatform. Je bent creatief, zelfstandig en je vind het leuk om het nieuws op verrassende wijze over te brengen bij onze volgers. Je bezoekt evenementen, personen en activiteiten in de regio, waarbij je makkelijk contact legt met anderen.

We bieden:

  • Een leuk en enthousiast redactieteam met passie voor het lokale nieuws;
  • Een vooruitstrevend nieuwplatform dat zich verder ontwikkeld en open staat voor nieuwe frisse ideeën;
  • Een plek als vrijwilliger bij het meest gelezen nieuwsplatform van Horst aan de Maas.

Reageren

Heb je interesse om een plek in het redactieteam van NU Horst aan de Maas in te nemen? Stuur dan een mail naar geert@nuhorstaandemaas.nl en we verwelkomen je graag in onze redactie!