Ondernemersplatform Horst aan de Maas organiseert banenmarkt

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Economie 1 juni 2024

In de gemeente Horst aan de Maas zijn ondernemers naarstig op zoek naar gemotiveerde werknemers. Na drie zeer succesvolle netwerkevenementen in 2022 en 2023 zal er ook dit jaar een banenmarkt georganiseerd worden. Het Ondernemersplatform Horst aan de Maas heeft de organisatie op zich genomen. 

Werkgevers uit de hele gemeente kunnen tijdens dit evenement in contact komen met nieuwe werknemers.  

Op een laagdrempelige manier kennismaken met je nieuwe werkgever

Tijdens de banenmarkt maken werkgevers en werkzoekende op een laagdrempelige manier kennis met elkaar en ontdekken ze of er een match is. De banenmarkt heeft de opzet, zoals de naam al doet vermoeden, van een markt. De werkgevers presenteren zich op een toegankelijke manier, zodat jij als werkzoekende rond kunt ‘snuffelen’.

Verschillende sectoren zijn op zoek

Tijdens de banenmarkt zullen diverse werkgevers zich presenteren, bedrijven die je zeker gaat zien zijn; AB Werkt, Center Parcs, De Schatberg & FEC Sevenum, Gemeente Horst aan de Maas, Lenssen Advies, Poels Retail Groep, Sylvan Inc., Het Molenveldhuis,  Kekkilä BVB, Lommen tweewielers, Maurice kassenbouw, Christiaens Group,  Zuijdher Diensten en van Tilburg energie design.  Deze werkgevers zijn op zoek naar werknemers in alle leeftijden voor verschillende functies in diverse sectoren. Of je op zoek bent naar een bijbaan, een vaste aanstelling of een parttime functie, iedereen is welkom op deze banenmarkt.

De banenmarkt zal plaatsvinden in cultureel centrum 't Gasthoês in Horst. Onder het genot van een gratis drankje kun je hier kennismaken met je nieuwe werkgever. De banenmarkt start komende woensdag 5 juni om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Kosteloos

De banenmarkt is voor iedereen kosteloos te bezoeken. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden.