Ondernemersplatform Horst aan de Maas organiseert opnieuw een banenmarkt

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Economie 26 april 2023

In de gemeente Horst aan de Maas zijn ondernemers naarstig op zoek naar gemotiveerde werknemers. Na twee zeer succesvolle netwerkevenementen in 2022 zal er ook dit jaar een banenmarkt georganiseerd worden. 

Het Ondernemersplatform Horst aan de Maas heeft de organisatie op zich genomen en zal de banenmarkt nog breder op zetten, werkgevers uit de hele gemeente kunnen tijdens dit evenement in contact komen met nieuwe werknemers.  

Laagdrempelig

Tijdens de banenmarkt maken werkgevers en werkzoekende op een laagdrempelige manier kennis met elkaar en ontdekken ze of er een match is. De banenmarkt heeft de opzet, zoals de naam al doet vermoeden, van een markt. De werkgevers presenteren zich op een toegankelijke manier, zodat jij als werkzoekende rond kunt ‘snuffelen’.

Verschillende sectoren zijn op zoek

Tijdens de banenmarkt zullen diverse werkgevers zich presenteren, bedrijven die je zeker gaat zien zijn; AB Werkt, A-Z Barbecue & Gourmet Party Service, De Bibliotheek, Center Parcs, De Schatberg & FEC Sevenum, Fall Creek Driesvenplant B.V., Gemeente Horst aan de Maas, Interchalet, Lenssen Advies, Maurice Kassenbouw, Poels-Janssen Logistics, Poels Retail Groep, PLUS Horst, Sylvan Inc., Verstappen Advanced Packaging, Het Molenveldhuis, VTI Horst, REMADE in Holland, Toverland, Montair en Dichterbij. Deze werkgevers zijn op zoek naar werknemers in alle leeftijden voor verschillende functies in diverse sectoren. Of je op zoek bent naar een bijbaan, een vaste aanstelling of een parttimefunctie, iedereen is welkom op deze banenmarkt.

De banenmarkt zal plaatsvinden op woensdag 3 mei  in cultureel centrum het ‘t Gasthoês in Horst. Onder het genot van een gratis drankje kun je hier kennismaken met je nieuwe werkgever. De banenmarkt start om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.