Onderscheiding Orde van Temke voor Loe Verheijen

Horst Carnaval 6 februari 2024

Vrijdagavond is tijdens de Klosoverdracht bij D'n Dreumel de bijzondere cultureel-carnavalistische onderscheiding, de Orde van Temke, uitgereikt aan Loe Verheijen. De onderscheiding door Carnavalsvereniging d’n Dreumel is geschied op voordracht van de Horster Buutteclub waar Temke (Frans Coenders ) oprichter van was. 

Muziek 

Bij Loe loopt muziek en cultuur als een rode draad door zijn leven. De eerste muziek werd gemaakt op een zogenaamde "lochörgel”. Maar het echte werk begon toen zijn vader ergens een Russische Piano op de kop had getikt. Zijn Pop & Rock hart is er altijd gebleven, want als toetsenist heeft hij jaren muziek gemaakt met TENDANCE, en was hij tevens mede-organisator van Mèrthal Live.

Carnavalsleven

Naast zeer actief te zijn in het carnavalsleven, werkte Loe Verheijen ook als accordionist bjj Jonge Klaore en Smeerkees. Verder deed hij mee aan Hôrster revue, en het muzikaal project De Passion. Loe treedt regelmatig op bij Anja van de Smidt, in een carnavaleske setting, maar ook met pop / rock, of Franse chansons. Lou heeft met heel veel mensen samengewerkt en muziek gemaakt. Mede daarom heeft het bestuur van CV D'n Dreumel besloten om hem te onderscheiden in de Orde van Temke.

Screenshot_20240206-194808_Gallery.jpg