Ontdek Talent en Samen Zijn op het Evenement voor Internationale Dag voor Mensen met Beperking

Sevenum Zien & Doen 30 november 2023

Op zondag 3 december, ter ere van de Internationale Dag van Mensen met een Beperking, wordt er in De Wingerd in Sevenum een bijzonder evenement georganiseerd dat het talent en de saamhorigheid viert. Het evenement, voor mensen met en zonder beperking, zal plaatsvinden van 13.30 tot 17.00 uur, en wordt georganiseerd op initiatief van Jeroen Gommans en Michaela Vernooij, beiden betrokken bij het G-debat Horst aan de Maas. 

Dit inspirerende evenement brengt mensen met verschillende achtergronden samen om de diverse gaven en kwaliteiten van onze gemeenschap te vieren. 

Activiteiten

"We geloven sterk in het stimuleren van talentontwikkeling en het creĆ«ren van een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om zijn/ haar eigen unieke gaven te delen", aldus de organisatie. Tijdens het evenement zijn er allerlei activiteiten, zoals talentpresentaties: Mensen met beperkingen krijgen de kans om te schitteren en hun gaven te tonen. Ook zijn er Inspirerende Ontmoetingen: laat je inspireren door verhalen en ervaringen van anderen, en ontdek nieuwe mogelijkheden voor je eigen talentontwikkeling. Er zijn optredens en demonstraties van zowel mensen met als zonder beperkingen. Sinterklaas zal ook langskomen om deze dag nog specialer te maken. 

Daarnaast zullen de Boem Boxband, Altied Noeit Te Laat en Hay Fleuren optredens verzorgen om de sfeer nog feestelijker te maken. De toegang is gratis inclusief kop koffie / thee en lekkers.