OP festival zondag in 't Gasthoês

Horst Zien & Doen 22 november 2023

Op zondag 26 november vindt het entreevrij OP Festival plaats in 't Gasthoês van Horst. Van 12:30 uur tot 17:30 uur bruist 't Gasthoês van cultuur en kun je op diverse locaties genieten van muziek, dans, film en theater. 

Maak kennis met de hoesgenoten, Muzikantine, Omroep Horst aan de Maas, Biblionu, Flink, Gewoon Doen, en vele anderen. Bezoek de expo of doe mee aan een leuke workshop.

Uitgelicht  

Naast Kunstbende optredens in de Kapel in de theaterzaal optredens van coverband Deadline (Sanne Hesen), Estrelya (luchtacrobatiek), Bléh (animatiefilm), Dans (garde, modern en ballet), Mannenkoor (Horst), Piano (Flip) en een uniek cross-over project Sampled Voices van Sezako (koor) en Ron van den Beuken (DJ).  

Cultuurprijs  

Sinds 2013 wordt tijdens het OP Festival ook de Cultuurprijs uitgereikt. De Cultuurprijs is geen wedstrijd maar schijnt een lampje op bijzondere culturele prestaties. Vorig jaar werd de cultuurprijs toebedeeld aan woordkunstenaar Geert van den Munckhof. Wie de prijs dit jaar mee naar huis neemt blijft tot OP de vraag!  

Meer informatie en het volledige programma kijk op www.op-festival.nl.