OP T' VELTJE nieuw festival in Sevenum

Sevenum Cultuur 8 maart 2023

Op 14 en 15 juli vindt er een nieuw festival plaats in Sevenum. Dinsdagavond 7 maart was de officiĆ«le release-party met de bekendmaking van de locatie en artiesten. 

OP T' VELTJE is een vernieuwend festival voor de doelgroep 16 tot en met 30 jaar. Na twee succesvolle edities in het klein in Kronenberg keert OP T' VELTJE festival terug in een nieuwe vorm. Dat maakte de organisatie bekend tijdens de release-party. 

Nieuwe locatie

Het vernieuwde festival vindt plaats aan de Blaktdijk in Sevenum en wordt een tweedaags festival. "Begonnen als klein festivalletje voor vrienden en bekenden in een achtertuin in Kronenberg, zagen we vorig jaar groeiende bezoekers aantallen", aldus Tijn Versleijen van de organisatie. "Dit jaar willen we het groots aanpakken met 2 stages, een line-up met bekende artiesten en een nieuwe locatie gelegen tussen Kronenberg, Sevenum en Horst op steenworp afstand van station Horst-Sevenum." Volgens Versleijen kan OP T' VELTJE door deze locatie aan de Blaktdijk groeien door ook in te zetten richting Venlo en Eindhoven.

Line-up

Inmiddels is de line-up van het festival ook bekend gemaakt. Zo zullen onder andere John Tana, Jonna Fraser en Turfy Gang optreden en verzorgen diverse dj's de muziek, waaronder Freddy Moreira, Diquenza en Hitmaestro. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn te koop via de website van OP T' VELTJE.