Optiekketen opent vestiging in centrum Horst

Horst Zakelijk 6 juli 2022

Optiekketen Hans Anders opent op donderdag 7 juli een nieuwe vestiging in Horst. De nieuwe winkel is te vinden aan de Kerkstraat 5. 

Het nieuwe filiaal beschikt over een ruim winkeloppervlak en biedt een groot assortiment aan monturen. Het pand is ingericht naar het nieuwste winkelconcept van de optiekketen; met een modern en fris, maar ook gezellig interieur.

Beter bereikbaar voor klanten in Horst en omstreken

Het gaat goed met Hans Anders. Tegen alle trends in groeit de optiekketen en wordt het aantal vestigingen geleidelijk uitgebreid. Christel Wesdorp, Retail Manager Nederland: "In Nederland en BelgiĆ« hebben we inmiddels ruim 400 vestigingen. Daarmee zijn we in beide landen volop aanwezig, in sommige grote steden zelfs met meerdere winkels. Toch zien we mogelijkheden om in bepaalde regio's veel dichter bij onze klanten te zijn. Deze nieuwe vestiging in Horst is daarvan een goed voorbeeld. Naast optiek, hebben we ook de intentie om op korte termijn het winkelteam te versterken met een gediplomeerd audicien zodat we ook hoorzorg aan kunnen bieden." 

Inwoners konden tot voorkort voor een nieuwe bril of lenzen terecht bij de filialen in Panningen, Venray of Venlo.