Orde van Verdienste voor Ingrit Haegens

Melderslo Carnaval 10 februari 2024

De commissie ‘Orde van Verdienste’ van Cv De Vlaskop in Melderslo heeft dit jaar besloten om de orde uit te reiken aan Ingrit Haegens. Ingrit is al jaren actief voor verschillende verengingen in Meldersio, en dit bij voorkeur op de achtergrond. 

Handjes 

Daar waar handjes nodig zijn is ze bereid die te leveren, llefst nog met de twee handen van manlief Hans erbij. Als de oudste dochter van Ingrit, 18 jaar geleden in de leeftijd komt dat deze mee mag doen bij KVW, wordt ze al snel gevraagd om in het bestuur te komen. Menig bestuursvergadering wordt gehouden in de kantine van H&H Marktkramenverhuur en daar wordt een prachtig programma uit de grond gestampt. Tot 2012 heeft Ingrit deelgenomen aan het bestuur en heeft daarna het stokje overgedragen. 

Actief

Al snel komt ook de vereniging All 4 You in beeld waar veel hand en spandiensten werden verricht. Regelmatig wordt er kleding gemaakt of juist vermaakt, en ook met begeleiden, schmincken, de haren doen en training geven staat Ingrit klaar. Nog steeds is Ingrit altijd wel bij activiteiten achter de bar te vinden gedurende het carnavalsseizen. Daarnaast is ze actief in de commissie van het jeugdprinsengalabal. 

Crossclub

De grote hobby van partner Hans is de crossclub. Net als bij alle verenigingen zijn daar vaak vrijwilligers tekort,  en dan springt Ingrit graag bij. Maar dit alles op de achtergrond, laat de handjes maar wapperen en de rest komt vanzelf.

Al met al een lijst die het onderstreept dat ze in Melderslo ook dit jaar een terechte drager van de Orde van Verdienste hebben!