foto-korfbal-nuhadm

Oxalis komt tekort in de wedstrijd tegen MKV

Hegelsom Sport 13 februari 2023

De dames van korfbalclub Oxalis mochten zondag 12 februari het opnemen tegen de nummer 2 van de poule, MKV.

Oxalis kon vanwege het grote verschil in de eerste helft geen punten mee terug naar huis nemen.

Beide ploegen begonnen de wedstrijd fel en zuiver. Hierdoor stond er halverwege de eerste helft een 6-5 in het voordeel van de thuisploeg op het scorebord. Oxalis had daarna moeite met het zuiver schietende MKV waardoor er in de rust een 16-6 op het scorebord stond.

Meer grip

Oxalis kreeg in de tweede helft verdedigend meer grip op MKV en kwam aanvallend ook beter tot zijn recht. Het doorzettingsvermogen en de inzet was helaas niet voldoende om de opgelopen schade van de 1e helft te herstellen. Eindstand was 21-14.

De komende twee weken staan er geen wedstrijden op de planning. Zondag 5 maart om 13.30 uur staat de koploper DAW op de planning in de Kruisweide.