foto-korfbal-nuhadm

Oxalis stelt zege veilig in eerste helft en wint

Hegelsom Sport 30 januari 2023

Op zondag 29 januari stond DSV 1 op het programma voor de korfbaldames van SV Oxalis. In de vorige wedstrijd tegen DSV ging het de gehele wedstrijd gelijk op. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd startte met een 0-1 achterstand, maar al snel volgde de 1-1. Daarna liep Oxalis uit naar een 8-2 voorsprong. Het creĆ«ren van kansen en deze afmaken was iets wat Oxalis 1 deze wedstrijd goed deed. Oxalis ging de rust in met een stand van 11-4.

Goed teruggepakt

In de tweede helft duurde het even voordat de doelpunten vielen, maar hier pakte Oxalis zich goed op terug. De eindstand van deze wedstrijd was 21-11. Een mooi resultaat waaraan Oxalis hard heeft gewerkt.

Volgende week speelt Oxalis 1 weer een thuiswedstrijd tegen Arcades 1 om 13:30 uur in de Kruisweide in Sevenum.