foto-korfbal-nuhadm

Oxalis verliest nipt in eerste wedstrijd van 2023

Hegelsom Sport 16 januari 2023

Nieuwjaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Vol goede moed begonnen we aan de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Onze tegenstander was BMC uit Berlicum. Voor de dames een vrij onbekende tegenstander.

In het begin van de wedstrijd werd Oxalis overrompeld door het spel van BMC en keken zo al snel tegen een achterstand van 6-1 aan.

Toch wisten de dames van Oxalis zich terug te vechten in de wedstrijd. Echter konden we het niet helemaal doorpakken en BMC bleef scoren waardoor we de rust in gingen met een 10-5 achterstand.

Tweede helft

Tijdens de rust pepten we elkaar op en de wedstrijd was nog niet verloren. Oxalis begon de tweede helft sterk en wist het gat naar 2 doelpunten terug te brengen.

Na een spannende slotfase wisten we uiteindelijk de punten niet mee terug te nemen naar Hegelsom. Zondag 22 januari spelen we om 12.10 tegen Euro Girls/Rietvogels 1 in Westerhoven.