PAST schoenen in Horst stopt er mee: 'het is mooi geweest'

Horst Economie Zakelijk 20 mei 2024

PAST schoenen kondigt aan te gaan stoppen met de winkel in Horst. Eind deze maand sluit eigenaar Peter Kuijpers samen met Mariella na 20 jaar hun winkel om het rustiger aan te gaan doen. 

"'Na bijna 37 jaar met heel veel toewijding en vakmanschap hebben wij besloten om de deuren van onze prachtige schoenenspeciaalzaak PAST Schoenen in Horst voorgoed te sluiten. Het is mooi geweest. We zijn gezond en willen heel graag gaan genieten'', zo laten ze weten. 

Topsport

De kinderen hebben geen interesse om de zaak voort te zetten. Mede hierdoor is het stel over de toekomst gaan nadenken. ''Met een onderneming sta je altijd aan. Je bent 24/7 er mee bezig, het stopt nooit. Een eigen zaak runnen is topsport, het is een manier van leven. Na bijna 37 jaar, waarvan 20 jaar PAST Schoenen, is het tijd om het rustiger aan te gaan doen. We willen graag meer tijd voor onszelf. We stoppen op ons hoogtepunt'' 

Leegverkoop

Voordat de winkel aan de Hoofdstraat definitief de deuren sluit, wordt er uiteraard eerst nog een megagrote leegverkoop gehouden. Deze start op zaterdag 25 mei 9:30-17:00 uur en met een extra koopzondag 26 mei 10:00-17:00 uur, voorafgaand zal de winkel vanaf dinsdag 21 mei gesloten zijn om de leegverkoop voor te bereiden. De webshop is vanaf maandag 20 mei tijdelijk niet beschikbaar.