Pilsbazen Bas en Kim stoppen eind volgend jaar met Café 't Tunneke

Melderslo Zakelijk 27 augustus 2023

Bas van Westerveld en Kim Kleuskens hebben besloten om eind volgend jaar te stoppen als uitbaters van Café 't Tunneke in Melderslo. Dit hebben ze met gemengde gevoelens bekendgemaakt.

"Met een mengeling van emoties willen wij vandaag een aankondiging met jullie delen. Na een mooie periode vol leuke herinneringen en bijzondere momenten, hebben wij besloten om per 1 september 2024 te stoppen als de trotse Pilsbazen van Café 't Tunneke." 

Thuis voelen 

Bas en Kim namen ‘t Tunneke in september 2019 over. “Het voelt als gisteren dat Bas aan Kim de gewaagde vraag stelde: "Wat als wij samen de uitbaters zouden worden van Café 't Tunneke? Die vraag heeft er voor ons toe geleid dat ’t Tunneke het dorpscafé werd dat wij voor ogen hadden. Voor ons is een echt dorpscafé een plek waar jong en oud zich verenigen en zich thuis voelen. Gedurende deze tijd hebben we samen vele hoogte- en dieptepunten meegemaakt. De uitdagingen van de coronatijd brachten niet alleen moeilijkheden met zich mee, maar gaven ons ook de kans om creatief te zijn, niet stil te zitten en nieuwe ideeën te realiseren”, zo laat het stel weten. 

Evenementen 

Maar ook komend jaar zullen de Pilsbazen met dezelfde passie en trots het dorpscafé runnen. “We hebben nog talloze evenementen in petto voor jullie, waaronder Vlaspop, de Carnavalsparade, TOP 500, Carnaval en andere spontane activiteiten. We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en enthousiasme, en we hopen jullie nog vaak te mogen ontvangen in het komende jaar. We maken er samen nog un moei jaor vaan, woar weej jullie nog gear willen vurzeen vaan un getapt pilkse,, un bitterbellke en natuurlijk un gezellige oavend.”