Positief nieuws voor BS De Driehoek: overname bijna een feit

Griendtsveen Economie 29 maart 2023

Er is positief nieuws voor basisschool De Driehoek in Griendtsveen. De in nieuw opgerichte stichting SPO Griendtsveen en Dynamiek hebben op 20 maart  een intentieverklaring ondertekend. 

Dit houdt in dat beide partijen de intentie hebben uitgesproken om gezamenlijk en in goed overleg de bestuursoverdracht per 1 augustus 2023 te formaliseren.  

Onduidelijkheid

Het afgelopen jaar was er veel onduidelijkheid over de toekomst van de basisschool de Driehoek. Een onzekere en onduidelijke periode voor alle betrokkenen. Voor de kinderen en hun ouders, maar ook voor de teamleden van de school en stichting Dynamiek, als huidige bestuurder van de school. 

Trots

"Op dit moment zijn we blij en trots dat we kunnen mededelen dat er aan die onzekerheid een eind lijkt te komen. In april vindt er nog een inhoudelijk overleg plaats. Als dit proces naar goed behoren verloopt wordt de intentieverklaring op 14 april een bindende overeenkomst. De komende maanden zullen in het teken staan van een goede en zorgvuldige overdracht. We zijn erg opgelucht en blij dat we deze concrete stappen voor behoud van de school kunnen zetten' aldus Renée Savelkoul bestuurder van SPO Griendtsveen.