Regionale editie ’Kom in de Kas' gaat dit jaar niet door

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Economie 16 maart 2024

‘Kom in de Kas’ gaat dit jaar in Limburg niet door. Het is dit jaar niet gelukt om voldoende deelnemers te vinden op een route die per fiets toegankelijk is voor de bezoekers. 

Het landelijk evenement, waar glastuinbouwondernemers hun kas openstellen voor publiek, wordt in het eerste weekend van april georganiseerd. De kassen zijn wel in andere regio’s in Nederland te bezoeken, op 6 en 7 april. 

Kom in de Kas

Kom in de Kas 2023 Limburg vond vorig jaar plaats in de omgeving van Sevenum, Grubbenvorst, Melderslo en Venlo. Negen agrarische ondernemers openden toen hun deuren om te laten zien waar ze trots op zijn en op welke manier zij bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de provincie. 

Overzicht

Een overzicht van regio’s die wel deelnemen aan dit publieksevenement is te vinden op de website www.komindekas.nl. Kijk ook eens op de website van de LLTB, waar een overzicht staat van verkooppunten van versproducten, uit de kas of van de boerderij.