Rode Kruis Horst aan de Maas huldigt jubilarissen

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Algemeen 1 april 2024

Tijdens de gezellige feestavond van het Rode Kruis Horst aan de Maas zijn twee vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange trouwe dienst. Martijn Hesen zet zich al 20 jaar in voor het Rode Kruis, en John Smets is 10 jaar vrijwilliger. 

Kennis

Martijn Hesen is opgegroeid met het Rode Kruis en zet zich tijdens verschillende evenementen in. Hij laat zijn kennis op velen manieren zien bij EHBO wedstrijden en ondersteuning van het jeugd Rode Kruis. Ook heeft hij jarenlang de jaarlijkse collecte in Melderslo gecoördineerd. 

Positief

John Smets heeft een breed scala en kennis door de verschillende aanvullende opleidingen die hij gevolgd heeft: Evenementenhulpverlening, wandelletsel en bevolkingszorg. John is altijd vrolijk en positief, wat bijdraagt aan de goede sfeer onder de vrijwilligers. 

Dankbaar

Het Rode Kruis is zowel Martijn als John  zeer dankbaar. Het zijn gewaardeerde collega’s waar ze altijd op kunnen bouwen. We feliciteren hen beide met hun bijzondere mijlpaal!