Rotaryclub Horst aan de Maas verwelkomt Lotte Konieczek-Sommerdijk als nieuwe voorzitter

Horst Zakelijk 4 juli 2024

Rotaryclub Horst aan de Maas is verheugd om Lotte Konieczek-Sommerdijk te verwelkomen als nieuwe voorzitter. Zij neemt het stokje over van Niels van Heyster, die het afgelopen bestuursjaar met veel toewijding en enthousiasme leiding heeft gegeven aan de club.

Succesvolle periode onder Niels van Heyster

Onder het voorzitterschap van Niels van Heyster heeft Rotaryclub Horst aan de Maas zich het afgelopen jaar ingezet voor diverse lokale projecten. Een hoogtepunt was het ophalen van een recordbedrag van meer dan 70 duizend euro voor goede doelen in de regio. Van Heyster draagt de club met een gerust hart over aan zijn opvolger: "Lotte is een bevlogen en inspirerende vrouw met een groot netwerk in de regio. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de club met veel elan naar een nieuw hoogtepunt zal leiden."

Lotte Konieczek-Sommerdijk: "Samen nieuwsgierig op reis"

Konieczek kijkt uit naar haar nieuwe rol als voorzitter. Zij wil samen met de leden van Rotaryclub Horst aan de Maas het verschil blijven maken in de lokale gemeenschap. Het nieuwe jaarthema 'Ontdek & inspireer, samen nieuwsgierig op reis' vat de ambities van de club treffend samen:

"We willen elkaar uitdagen om nieuwsgierig te blijven, elkaars expertise en perspectieven te waarderen en met een open blik naar de wereld te kijken. We willen een club zijn waar iedereen zich welkom voelt om te leren, te groeien en anderen te inspireren. Door open en nieuwsgierig naar elkaar te zijn, kunnen we samen mooie dingen bereiken", aldus Konieczek.