Sevenum is er klaar voor: prachtig deelnemersveld voor Jumping Zaerum

Sevenum Sport 18 augustus 2023

Komende zaterdag vindt in Sevenum weer Jumping Zaerum plaats. Een evenement vol prachtige ruitersport, kinderactiviteiten, shows en veel gezelligheid. Ook dit jaar hebben zich weer vele bekende ruiters en amazones ingeschreven voor Jumping Zaerum. 

Sanne Thijssen

Zo zien we de winnares van vorig jaar, Joni Vollenberg, weer aan de start in de Drotech Masters. Naast Joni komt ook de internationaal zeer succesvolle Sanne Thijssen weer in actie. En dit jaar komt Sanne samen met haar zus Mel en haar broer Mans naar het Raadshuisplein in Sevenum. Daarnaast zadelen de bekende tweelingbroers Niels en Lars Kersten uit Egchel aanstaande zaterdagavond hun paarden op om mee te doen voor de prijzen.   

Masters

Onder andere deze ruiters gaan met elkaar de strijd aan om te bepalen wie zaterdagavond de winnaar wordt van de masters. Deze spectaculaire springrubriek, die onder kunstlicht wordt verreden, vormt de afsluiting van het evenement en begint om 20.30 uur. Gedurende de hele dag verschijnen er in diverse springrubrieken ook vele andere ruiters en amazones uit de hele regio aan de start. 

Bixie-rubrieken 

Om 9.00 uur wordt er begonnen met de allerkleinste ruiters die rijden in de bixie-rubrieken. Daarna komen vanaf 13.00 uur de ponyruiters in actie en vanaf 15.30 uur verschijnen de paarden in de piste. De springrubrieken worden afgewisseld met spetterende shows die door een professioneel showteam worden verzorgd. De hele dag door wordt er voor het publiek een geweldig programma aangeboden. 

Mediapartner

NU Horst aan de Maas is mediapartner van Jumping Zaerum. Het evenement is vanaf 9.00 uur live te volgen via:  https://www.youtube.com/@NUHorstaandeMaas/streams