SP- inzamelactie voor voedselbank weer succesvol

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Algemeen 25 december 2023

Ook in 2023 was de jaarlijkse inzamelactie van SP Horst aan de Maas weer een succes. Ter ondersteuning van de Voedselbank werd er op veertien verschillende plekken verdeeld over de hele gemeente Horst aan de Maas houdbaar voedsel ingeleverd. 

Duurder

Deze keer waren er met name houdbare etenswaren en ook relatief veel toiletartikelen gedoneerd. De opbrengst was vergeleken met vorig jaar iets minder, maar dat had onder andere te maken met het feit dat her en der rond dezelfde tijd ook andere inzamelacties zijn gehouden. En laten we ook niet vergeten dat boodschappen en kosten voor levensonderhoud voor praktisch iedereen duurder zijn geworden. 

Blij

Ondanks alles was de organisator van de inzamelactie, Wilma Kurvers, weer erg blij met elke bijdrage. Zij bedankt namens het bestuur van de SP Horst aan de Maas iedereen die op de een of andere wijze heeft geholpen om er ook dit jaar weer een succes van te maken. "We hopen dat we volgend jaar ook weer op jullie kunnen rekenen", aldus Wilma Kurvers.