Stichting Groengroep Sevenum verblijdt KVW Joepie met groen dankzij donatie Breurs

Sevenum Evertsoord Kronenberg Algemeen Cultuur 18 maart 2024

Het 72-uurs Top 2000-café bij Breurs in Sevenum heeft 1.064 euro opgebracht voor GroenGroep Sevenum en kindervakantiewerk Joepie. Gezamenlijk werd besloten om met dit mooie bedrag het Joepieterrein, wat zich bevindt in het natuur- en landschapsgebied De Haagen, een prachtige groene impuls te geven. Een nieuw landschapselement dat hier vroeger ook heeft gestaan! 

Aantrekkelijker

Elke zomer, wordt hier in de buitenlucht, door KVW Joepie een vakantieweek georganiseerd voor alle basisschoolkinderen woonachtig in Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Vanaf dit jaar wordt Joepie hiermee nog aantrekkelijker met nog meer schaduw en vele plantjes en diertjes die de jeugd vergezellen. 

Verbinding

Afgelopen zaterdag werden er 24 bomen en 361 struiken aangeplant, in het nog natte gebied. Zo werd de start gemaakt, voor een prachtig en levendig Joepieterrein. Komende zomer als de aanplant gegroeid is, kunnen er vele kinderen tijdens de vakantieweek van genieten. En zullen vele vlinders hier trots rondfladderen. Een mooie samenwerking en prachtige verbinding van café Breurs, de jeugd, de Groengroep en Joepie!