Team van Leendert Transport haalt meer dan 90000 euro op voor Alpe d'HuZes

Broekhuizenvorst Algemeen 26 mei 2022

Het team van Leendert Transport uit Broekhuizenvorst heeft meer dan 90.000 euro opgehaald voor Alpe d'HuZes. Dit bedrag is mede dankzij het benefietconcert dat vorige maand plaats vond in de Zwingel in Melderslo bij elkaar gebracht.  

 

Het benefietconcert, met optredens van de Stoere Patsers en TradeMark, werd door dan 900 bezoekers bezocht, en bracht zo de teller van het donatiebedrag naar ??.??? ????. Het team van Leendert Transport staat hiermee zelfs op plek 6 van deelnemers die het meeste geld hebben opgehaald. Iets waar ze zeker tot op mogen zijn.

Team

Het transportbedrijf vierde in 2019 hun 40-jarig bestaansfeest. Onderdeel van dit feest was het in vervulling laten gaan van wensen van hun mensen. Een van die wensen was een bijdrage aan de Alpe d’HuZes. Die wens hebben is vervolgens opgepakt. Omdat de Alpe d’HuZes in 2020 en 2021 niet door ging, is dit jaar hét moment en zullen ze met een team van 11 personen deelnemen aan de Alpe d’HuZes.

Koersdag

Komende zondag arriveren ze in de Alpen. Dan komt de voorbereiding met drie intensieve trainingsdagen. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. De koersdag van Stichting Alpe d”HuZes 2022 is volgende week donderdag 2 juni. Dan wordt er met circa 5.000 deelnemers de Alpe d’huez beklommen om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker.