The Queen of Cheese start deelactie om met burgemeester naar halve finale Nederland te gaan

Horst America Algemeen 8 juli 2024

Miek van Rens, alias The Queen of Cheese, uit America is een deelactie gestart om burgemeester Ryan Palmen te helpen aan kaartjes voor het EK in Duitsland. Ze wil graag samen met hem naar de halve finale Nederland-Engeland, omdat hij afgelopen week werd opgelicht met kaarten voor de kwartfinale van Nederland.

Ze doet een oproep op social media: "Wie o wie heeft voor onze The Queen of Cheese 2 kaartjes voor de EK wedstrijd van Nederland - Engeland."

Opgelicht

Palmen werd vorige week opgelicht met het aankopen van kaarten voor de wedstrijd Nederland-Turkije. Onderweg naar Berlijn kocht hij via Marktplaats tickets voor 250 euro per stuk. Eenmaal aangekomen waren de tickets nog steeds niet per mail verzonden en bleek dat hij was opgelicht door de verkoper.

In kostuum

Van Rens nodigt de burgervader nu uit om met haar de halve finale te bekijken in Dortmund. "Graag wil ik burgervader Ryan Palmen dan uitnodigen om met mij mee (ook in kostuum natuurlijk) te gaan." Of de burgemeester gereageerd heeft op haar verzoek, is niet bekend.