Thijs Kuipers stopt als wethouder Horst aan de Maas

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Politiek 15 mei 2024

Wethouder Thijs Kuipers (D66-GroenLinks) stopt in juli na zes jaar als wethouder bij gemeente Horst aan de Maas. Kuipers heeft besloten om zijn energie voor de publieke zaak op een andere manier in te gaan zetten. 

Kuipers kijkt tevreden terug op zijn periode als wethouder: “Op voordracht van D66-GroenLinks ben ik sinds 2018 wethouder van het mooie Horst aan de Maas. Het was eervol, leerzaam en inspirerend om deze verantwoordelijkheid  te mogen dragen. Ik ben trots op de stappen die we hebben gezet voor een gezonde en duurzame leefomgeving. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen.” 

Volgens de wethouder is het nu de juiste tijd om het stokje over te dragen.

Bevlogen

“Met Thijs Kuipers neemt een bevlogen en betrokken collega afscheid", aldus burgemeester Ryan Palmen. "We hebben altijd goed samengewerkt en nuttige discussies gevoerd. We bedanken Thijs voor zijn inzet om de gemeente  gezonder en duurzamer te maken.”