Tim Janssen tweede beheerder Cultureel centrum De Wingerd

Sevenum Algemeen Cultuur 7 december 2023

Cultureel centrum De Wingerd in Sevenum heeft met de aanstelling van Tim Janssen een tweede beheerder. Janssen wordt de assistent van Mirjam van Eijk die zich sinds september van dit jaar vol enthousiasme heeft gestort op haar nieuwe rol. 

Blij

Tim heeft volgens het bestuur van stichting De Wingerd zijn sporen verdiend in de horecabranche en neemt dus een schat aan horeca-ervaring mee. ‘’We zijn ontzettend blij dat we hem hebben mogen verwelkomen als tweede beheerder van de Wingerd’’. 

Ervaring

Tim Janssen is geboren en getogen in Zaerum en heeft veel ervaring op kunnen doen in de horeca en eventmanagement bij verschillende bedrijven. ‘’Ervaring die ik nu kan inzetten zodat iedereen zich thoês voelt in de Wingerd. De naam de Wingerd moet bij iedereen een warm gevoel geven. Doordat je je er thuis voelt, mooie herinneringen hebt aan leuke feesten of regelmatig deelneemt aan de activiteiten die in de Wingerd worden georganiseerd door alle organisaties en verenigingen die hier samenkomen,” aldus de kersverse beheerder.