Toddezėk neemt met Open-Air Concert afscheid van het publiek

Grubbenvorst Algemeen 20 oktober 2023

Onlangs hebben de Toddezėk aangegeven te gaan stoppen met actief optreden. Na 22 jaar gaan ze met “artiestenpensioen”. Dit afscheid zal niet geruisloos verlopen! Op zaterdagavond 18 mei, tijdens het Pleinfeest, voorafgaand aan de befaamde Aspergefeesten in Grubbenvorst, zal er tijdens een open air concert afscheid genomen worden van het publiek. 

Het evenement heeft de naam “Toddezek Hoije open air” meegekregen. Deze avond zullen de 3 mannen muzikaal bijgestaan worden door een live-band en zullen tal van collega artiesten acte de presence geven. Een fantastisch toetje op de toch al rijkelijk gevulde Toddezėk-taart.

Ut Plaggenhouwersriek

Nadat de Toddezėk hun afscheid hadden aangekondigd, hebben ze zich het hoofd gebroken naar een passende wijze waarop men afscheid kon nemen. Daarbij stond een ding vast, het kon niet anders als dit zou plaatsvinden op de plek waar het allemaal begon: in ut Plaggenhouwersriek Grubbenvorst. Aangezien het carnavalsseizoen heel kort is, werd er gezocht naar een alternatieve gelegenheid erna. En waar kan dat beter als tijdens het Pleinfeest, de avond voorafgaand aan de Aspergefeesten in Grubbenvorst. 

Organisatie

Om te peilen of dit mogelijk was, werd contact gezocht met de organisatie: Gewoën Grubbenvorst. Zij omarmden dit idee met open armen. Met hulp van Gekke Maondaagsvereiniging “de Plaggenhouwers” gaan ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze avond een onvergetelijk knalfeest gevierd kan worden. 

Vrij toegankelijk

Het zal een vrij toegankelijk evenement worden waarbij de eigen Toddezėk ook van zich zullen laten horen....Wel wordt er nagedacht over de wijze waarop dit evenement in goede en veilige banen geleid kan worden waarbij gastvrijheid en gezelligheid voorop staat. Nadere details zullen volgen in de aanloop naar dit evenement toe.