Trade Mark uit Horst viert haar 36e verjaardag met Verrekte Goede Vrijdag

Horst Zien & Doen 14 maart 2024

De Horster formatie van Trade Mark maken al 36 jaar samen muziek. Hiermee zijn ze één van de langst spelende bands uit de regio. Om dit te vieren organiseren ze op 29 maart voor de zevende keer hun lustrumfeest onder de noemer Verrekte Goede Vrijdag. 

Ze laten dan de Mèrthal trillen op zijn grondvesten en leggen de perfecte bodem voor de paasdagen.

YAK FOAS & MC The Violator en Deadline

Vanaf 20:00 uur worden de gasten ontvangen door YAK FOAS & MC The Violator waarna de Venrayse band Deadline het spits afbijt op het grote hoofdpodium. Na deze jonge honden is het de beurt aan de regionale beroemdheden De Stoere Patsers. Met hun scheurende gitaren en schunnige proat zetten ze de tent gegarandeerd op de kop.

WK gitaarhangen

Voor vriendengroepen, keten, jeugdsozen of bejaardenhuizen is er iets unieks georganiseerd, namelijk het WK Gitaarhangen. Deelnemers gaan de strijd met elkaar aan om zo lang mogelijk aan de hals van een gitaar te gaan hangen. Vergelijkbaar met het bekendere Spijkerbroek-hangen, maar dan meer rock 'n roll. Degene die het langst aan de gitaar blijft hangen wint voor zijn groep een gratis optreden van Trade Mark of 50 liter aan versnaperingen.

Nadat de topartiesten en het WK zijn geweest, zetten de mannen van Trade Mark zelf ook een kneiter van een show neer. Ondersteund door verschillende gastmuzikanten zal deze show nog lang nadreunen in de oren en harten van het publiek.  

De toegang tot deze waanzinnige avond kost je helemaal niets.