Traditionele kerstwandeling met muzikale omlijsting

Horst Zien & Doen 21 december 2023

Op woensdag 27 december schittert de jaarlijkse Kerstwandeling weer in de Kasteelse Bossen. Bereid je voor op een avond vol fonkelende lichtjes, betoverende live muziek, en verrukkelijke hapjes en drankjes. De wandeling is helemaal gratis! 

De traditionele lichtjeswandeling kent dit jaar weer een vol programma met prachtige koorzang, joekskapellen, gitaarspel en een photobooth om jouw herinneringen vast te leggen. 

Kerstman 

Alle kinderen kunnen helpen om de kerstman weer door de schoorsteen te krijgen. Via de website kan een kleurplaat of knutselkaart worden gedownload. Iets zelf knutselen of tekenen mag natuurlijk ook. Al die kleurrijke boodschappen zullen de Kerstman doen beseffen dat chocolade als avondeten misschien toch niet de beste keuze is. De kids mogen hun kleurplaat of knutselwerk zelf overhandigen en op de foto met de Kerstman! 

Start

Deelname aan de kerstwandeling is gratis, maar tijdens de route kan men een vrijwillige donatie doen. Er is ook een mogelijkheid om via QR-code en Tikkies te betalen. De route is ongeveer 4 kilometer. Gezien de zeer beperkte parkeerruimte wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen. Auto’s worden naar de parkeerplaats bij het Dendron College geleid. De start is tussen 18.00-19.30 uur vanaf Kasteel Huys Ter Horst, Kasteellaan in Horst.

Kerstwandeling 2023.jpg