_nuhadm_carnaval algemeen

Trouweriej 5.5+ in Sevenum

Sevenum Carnaval 19 januari 2023

Voor de tweede maal organiseert KBO Sevenum op zondag 5 februari vanaf 14:00 uur een Trouweriej in De Wingerd in Sevenum. Bij deze trouwerij voor 55-plussers wordt, in het bijzijn van het grote en kleine Sevenumse prinselijke trio, een bruidspaar in de onecht verbonden. 

Na een receptie, gevolgd door een gevarieerd programma, waarna een ouderwets degelijke maaltijd wordt geserveerd, kan er vervolgens nog gedanst worden. 

Tradities

Het sluit aan bij tradities van vroeger. Een ouderwets gezellig feest met stemmingsmuziek, waarbij bezoekers elkaar nog kunnen verstaan. De dresscode is “traditioneel”, kleding in de mode van de jaren '50. De eerste editie van de Trouweriej in 2020 was super, maar door Corona kon de Trouweriej van 2021 en 2022 niet doorgaan. De organisatie verwacht dat ook de tweede Trouweriej weer supergezellig zal worden. 

"Aan het programma zal het niet liggen", aldus de organisatie. "We hebben gardedans, een buut, joekskapel Labberjoeks, muziek van Altied noeit te laat en een dj. De kaartverkoop voor de Trouweriej 5.5+ vindt plaats op zaterdag 21 januari voor KBO-leden en zondag 22 januari voor leden en (nog) niet-leden. Beide dagen van 10:00 tot 12:00 uur in het KBO-home in De Wingerd.